Algemene Voorwaarden

ALGEMENE VOORWAARDEN

Op al onze producten/diensten zijn de onderstaande Algemene Voorwaarden van toepassing

 

Algemene voorwaarden

1. Overeenkomst

Als er door de klant/koper opdracht gegeven wordt aan CS Design enzo om èèn of meer artikelen te leveren, dan is er sprake van een overeenkomst die wettelijk bindend is. CS Design enzo behoudt zich het recht voor de verkoopovereenkomst te ontbinden als de klant zich niet aan de voorwaarden houdt.

 

2. Artikelen

Elk artikel is uniek en handgemaakt. Er zijn dan ook geen twee versies exact hetzelfde. Om verschillende reden kunnen de kleuren van de gefotografeerde artikelen iets afwijken van de werkelijkheid.

 

3. Bestellen

Na een bestelling krijgt uw een ontvangstbevestiging per e-mail. Het kan voorkomen dat uw een artikel wilt bestellen dat net verkocht is . In dat geval wordt u zo spoedig mogelijk geïnformeerd en ontvangt u uiteraard zo snel mogelijk uw aankoopbedrag retour.

 

4. Prijzen

Alle prijzen zijn incl. BTW en excl. Verzendkosten

 

5. Verzendkosten

De artikelen worden verzonden via PostNL. De verzendkosten bedragen, ongeacht het gewicht standaard per bestelling € 5,00 . CS Design enzo is nooit aansprakelijk voor het verloren gaan of beschadigen van verzonden artikelen. De bestellingen worden zorgvuldig verpakt. Echter, verzenden is in alle gevallen voor risico van de koper. Bij verzending buiten Nederland worden hiervoor geldende verzendkosten in rekening gebracht. CS Design enzo kan niet aansprakelijk worden gehouden voor eventuele invoerrechten en belastingen die in uw land van toepassing zijn, deze zijn geheel voor eigen rekening.

 

6. Betaling

*IDEAL: Levering geschiedt tegen vooruitbetaling door middel van overschrijving via IDEAL.
*CONTANT/PIN : Bij afhalen.

Uw kunt het artikel ook afhalen in het Atelier. ( Julianalaan 102 4941JG Raamsdonksveer)

 

7. Retourzending

De retour zending moet schriftelijk (per mail) binnen 14 dagen na ontvangst van de goederen geschieden. Retourzendingen welke niet vooraf zijn aangekondigd worden geweigerd. De verzendkosten van retour sturen zijn voor rekening van de koper en het artikel moet in de zelfde staat zijn als deze is verzonden en in de originele verpakking worden geretourneerd. Na ontvangst van uw retour zending zullen wij het verschuldigde bedrag terug storten.

 

8. Garantie en Service

Elk artikel wordt met zorg vervaardigd en er wordt gebruik gemaakt met nieuwe en gebruikte materialen. Bij eventuele ontstane gebreken neemt de klant direct contant op met CS Design enzo en zal er naar alle redelijkheid getracht worden het probleem op te lossen.

 

De voorwaarden zijn op gemaakt door CS Design enzo

d.d. maart 2017

Adresgegevens

Atelier CS Design enzo

Julianalaan 102

4941 JG Raamsdonksveer

Telefoon: +31 6 18441229

Emailadres: atelier@csdesignenzo.nl

Website: csdesignenzo.nl

KvK-nummer: 6676551

IBAN : NL 48 INGB 0007457777